Trailer: Overwatch viert Chinees Nieuwjaar

Geplaatst: 4 februari 2021 22:05
Aangepast: 4 februari 2021 22:09

Blizzard Entertainment heeft aangekondigd dat het Overwatch Year of the Ox evenement is begonnen in Overwatch. Elk jaar wordt met dit Lunar New Year evenement het Chinees Nieuwjaar gevierd, passend bij de Chinese dierenriem van dat jaar.

Het Chinees Nieuwjaar staat om de hoek en dat viert Overwatch elk jaar met een Lunar New Year evenement. Aangezien het in 2021 volgens de Chinese dierenriem het jaar van de os is, heet het evenement dit jaar Overwatch Year of the Ox. In een trailer laat Blizzard Entertainment zien welke nieuwe toevoegingen dit evenement met zich meebrengt. Zo kunnen spelers sprays, player icons en skins, zoals Terracotta Medic Baptiste, Xiake McCree en Imperial Guard Reaper, ontgrendelen wanneer zij games winnen in Quick Play, Competitive Play of Arcade. Elke week zijn er nieuwe beloningen om te ontgrendelen. Daarnaast zijn er tijdelijk Lunar lootboxes in de game, waarin de Chinees Nieuwjaar gethematiseerde cosmetics te vinden zijn. Er is ook een nieuwe Bounty Hunter Brawl, waarbij spelers punten moeten verzamelen door premies te claimen.

Het Overwatch Year of the Ox evenement is vanaf nu tot en met 25 februari te spelen op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. In januari konden spelers nog aan de slag met de Kanezaka Challenge in Overwatch.

Bron: Blizzard Entertainment
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord