Overwatch

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Overwatch viert Chinees Nieuwjaar

Blizzard Entertainment heeft aangekondigd dat het Overwatch Year of the Ox evenement is begonnen in Overwatch. Elk jaar wordt met dit Lunar New Year evenement het Chinees Nieuwjaar gevierd, passend bij de Chinese dierenriem van dat jaar.

Het Chinees Nieuwjaar staat om de hoek en dat viert Overwatch elk jaar met een Lunar New Year evenement. Aangezien het in 2021 volgens de Chinese dierenriem het jaar van de os is, heet het evenement dit jaar Overwatch Year of the Ox. In een trailer laat Blizzard Entertainment zien welke nieuwe toevoegingen dit evenement met zich meebrengt. Zo kunnen spelers sprays, player icons en skins, zoals Terracotta Medic Baptiste, Xiake McCree en Imperial Guard Reaper, ontgrendelen wanneer zij games winnen in Quick Play, Competitive Play of Arcade. Elke week zijn er nieuwe beloningen om te ontgrendelen. Daarnaast zijn er tijdelijk Lunar lootboxes in de game, waarin de Chinees Nieuwjaar gethematiseerde cosmetics te vinden zijn. Er is ook een nieuwe Bounty Hunter Brawl, waarbij spelers punten moeten verzamelen door premies te claimen.

Het Overwatch Year of the Ox evenement is vanaf nu tot en met 25 februari te spelen op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. In januari konden spelers nog aan de slag met de Kanezaka Challenge in Overwatch.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?