Trailer: Pauline speelt vanaf morgen mee in Mario Tennis Aces

Geplaatst: 28 februari 2019 12:55
Aangepast: 28 februari 2019 12:55
-

Mario Tennis Aces is al sinds vorig jaar uit, maar nog steeds worden er nieuwe speelbare personages toegevoegd. Het nieuwste personage is Pauline, die vanaf morgen een potje tennis meespeelt.

Pauline kennen we natuurlijk als de dame in nood uit de eerste Donkey Kong-game, maar voornamelijk ook als de burgemeester van New Donk City in Super Mario Odyssey. Deze laatste versie van de jongedame wordt vanaf morgen toegevoegd aan Mario Tennis Aces. Pauline is een speelbaar personage van het Speedy-variant. Met haar speciale vaardigheid slaat ze de bal met een rotvaart naar de tegenstander vanaf de top van het gemeentehuis van New Donk City.

Mario Tennis Aces is momenteel speelbaar op de Nintendo Switch. Pauline is vroegtijdig te verkrijgen wanneer je een online toernooi speelt tussen 1 maart en 31 maart. Vanaf 1 april is Pauline voor iedereen beschikbaar.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Tennis Aces

Ontwikkelaar:

Camelot

Uitgever:

Nintendo

Release:

22 juni 2018

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord