Trailer: Persona 3 Reload heeft een releasedatum

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer voor Persona 3 Reload uit de doeken gedaan. In de trailer zijn nieuwe gameplaybeelden te zien en wordt de releasedatum van de opkomende JRPG getoond.

De aankondiging van Persona 3 Reload was wellicht niet de grootste verrassing ooit, maar werd aanvankelijk zeer positief ontvangen onder gamers. Met een nieuwe grafische stijl, meerdere quality-of-live-verbeteringen en natuurlijk de stijlvolle menu's die we inmiddels van de serie gewend zijn, werd de game al snel een van de meest geanticipeerde nieuwe titels onder JRPG-fans, zelfs met het gebrek aan content uit FES- en Portable in Persona 3 Reload.

Inmiddels kunnen fans genieten van een nieuwe trailer van de game. Hierin wordt de Specialized Extracurricular Execution Squad, een groep die zich richt op het verslaan van Shadows, geherintroduceerd. Tevens krijgen we een aantal van de nieuwe ontwerpen van klassieke personages te zien en kunnen we genieten van de HD-animefilmpjes. De trailer eindigt met een blik op de releasedatum.

De releasedatum van Persona 3 Reload is dus eindelijk een feit. De game verschijnt op 2 februari 2024 in de winkelschappen.

Bron: Atlus
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 3 Reload

Series

Persona

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord