Trailer: Planet Zoo: Twilight Pack brengt de wombat en vleermuis

Geplaatst:

De derde uitbreiding van dit jaar voor Planet Zoo is alweer aangekondigd. De Planet Zoo: Twilight Pack voegt onder andere vleermuizen en griezelige decoraties toe aan de game.

Eerder dit jaar verschenen al de Conservation-dlc en het Draslandpakket voor Planet Zoo, maar nu gooit Frontier Developments het over een andere boeg. Het is alweer bijna Halloween en dat is te merken. De decoraties in het Twilight Pack zien er best wel griezelig uit. Allerlei bouwmaterialen om grotten, en romaanse en gotische gebouwen te creëren worden toegevoegd. Ook de dieren passen goed bij het thema, want vleermuizen vliegen naar Planet Zoo toe. Door een nieuwe update kunnen de bezoekers door het verblijf lopen om ze eens goed te bewonderen. Daarnaast zijn ook de wasbeer, Australische wombat, stinkdier en de rode vos van de partij. De grootste verrassing is dat er weer een nieuw scenario wordt toegevoegd aan de campagne.

Planet Zoo: Twilight Pack verschijnt op 18 oktober voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord