Trailer: PlayStation opent met Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Geplaatst:

Hatsikidee, de PlayStation Showcase opent ijzersterk. Er gingen al even geruchten rond, maar de Star Wars: Knights of the Old Republic Remake komt er toch echt aan.

Helaas zien we nog niet veel van Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, maar dat mag de pret niet drukken. De legendarische RPG binnen het Star Wars-universum introduceerde ons aan een breed scala nieuwe fan favorites. Het is echter niet BioWare die aan de game werkt. Aspyre Media is namelijk de studio die de remake van de bijna twintig jaar oude KoTor in handen heeft. Helaas is er nog geen gameplay, maar maak jezelf maar start de hypemotor maar alvast op met onderstaande trailer.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake kent nog geen releasedatum. Wel weten we dat de game moet verschijnen op de PlayStation 5.

Bron: PlayStation
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Series

Star Wars

Uitgever

Lucasfilm

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Aspyr Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord