Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

  • Ontwikkelaar Aspyr Media
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: PlayStation opent met Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Hatsikidee, de PlayStation Showcase opent ijzersterk. Er gingen al even geruchten rond, maar de Star Wars: Knights of the Old Republic Remake komt er toch echt aan.

Helaas zien we nog niet veel van Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, maar dat mag de pret niet drukken. De legendarische RPG binnen het Star Wars-universum introduceerde ons aan een breed scala nieuwe fan favorites. Het is echter niet BioWare die aan de game werkt. Aspyre Media is namelijk de studio die de remake van de bijna twintig jaar oude KoTor in handen heeft. Helaas is er nog geen gameplay, maar maak jezelf maar start de hypemotor maar alvast op met onderstaande trailer.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake kent nog geen releasedatum. Wel weten we dat de game moet verschijnen op de PlayStation 5.

BRON PlayStation

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?