Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX

  • Ontwikkelaar Chunsoft
  • Eerste releasedatum 6 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Trailer: Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX aangekondigd

De nieuwe Pokémon Mystery Dungeon game is onthuld. Dit werd bekendgemaakt tijdens de Pokémon Direct stream.

Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX is een grote verrassing, aangezien fans van de serie al een tijdje zonder een nieuwe entree door het leven moesten gaan. De game is een remaster van zijn voorgangers Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team. De game is visueel helemaal vernieuwt en krijgt wat nieuwe gameplay features. Voorbeelden hiervan zijn Mega Evolutions. De game komt relatief snel uit en ontvangt ook een gratis demo.

Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX is beschikbaar voor de Nintendo Switch vanaf 6 maart. De demo verschijnt echter later vandaag.

BRON Pokémon Direct

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?