Trailer: Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX krijgt twee nieuwe trailers

Geplaatst:
Aangepast: 12 februari 2020 11:01

Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX heeft twee nieuwe trailers gekregen. Deze twee nieuwe trailers laten meer van het verhaal en van de gameplay zien.

Tijdens een speciale Pokémon Direct begin dit jaar werd Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX aangekondigd. Voor deze remaster hebben The Pokémon Company en ontwikkelaar Spike Chunsoft twee nieuwe trailers onthuld. De eerste trailer, genaamd Adventure Awaits, laat ons meer zien van wat we allemaal van de game kunnen verwachten. Zo zien we welke personages er allemaal in de game zitten en kunnen we wat van de gameplay zien. De tweede trailer, genaamd Secret of the Makuhita Dojo, kunnen we een stukje van het verhaal zien en wat er aan de hand is met deze Makuhita.

Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX verschijnt 6 maart voor de Nintendo Switch.

Bron: The Pokémon Company
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

6 maart 2020

Ontwikkelaar

Chunsoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord