Trailer: Producent weg bij Square Enix, Final Fantasy XV DLC grotendeels geannuleerd

Geplaatst: 8 november 2018 16:35

In een speciale livestream van Square Enix werd aangegeven dat producent Hajime Tabata het team verlaat. Dit heeft als gevolg dat de geplande DLC-pakketten voor Final Fantasy XV grotendeels geannuleerd worden.

Hajime Tabata is als producent verantwoordelijk voor het succes van Final Fantasy XV. Zijn vertrek heeft dan ook een grote impact op het vervolg van de game. De Dawn of the Future-DLC zou namelijk uit vier verschillende uitbreidingen bestaan die het verhaal vertellen achter de personages Ardyn, Aranea, Lunafreya en Noctis. Die laatste drie uitbreidingen zijn naar aanleiding van het vertrek van Tabata geschrapt. De eerste DLC, Episode Ardyn, wordt volgend jaar als enige uit de Dawn of the Future-serie wel uitgebracht. Episode Ardyn speelt zich voor het verhaal van Final Fantasy XV af en geeft een kijkje in het leven van de kanselier.

Final Fantasy XV is te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. De Episode Ardyn-DLC komt uit in maart 2019.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XV

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

29 november 2016

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord