Final Fantasy XV

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 29 november 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video: Final Fantasy XV krijgt eind maart Episode Ardyn

Fans van Final Fantasy XV kunnen vanaf 26 maart aan de slag met nieuwe content. Op deze datum brengt Square Enix namelijk Episode Ardyn uit voor de RPG. Om je alvast voor te bereiden op de DLC komt de uitgever nu met een korte animatiefilm, die als proloog gezien kan worden.

Final Fantasy XV: Episode Ardyn speelt zich 35 jaar voor het hoofdverhaal van Final Fantasy XV af. Hierin kruipen spelers in de huid van Ardyn Lucis Caelum. Spelers leren hoe hij werd bevrijd en hoe hij vervolgens koos om vanuit de duisternis wraak te nemen op de Luciaanse koninklijke familie. Nog een maandje wachten dus en dan kunnen we met de nieuwe DLC aan de slag!

Final Fantasy XV: Episode Ardyn verschijnt 26 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Square Enix

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?