Trailer: Professor Layton and The New World of Steam teaser onthuld

Geplaatst: 9 maart 2023 13:20
-

Maak je klaar om je hersenen te kraken, want de nieuwe Professor Layton-game komt eraan. Tijdens de Level-5 Showcase kregen we wat nieuwe informatie voorgeschoteld.

Professor Layton and The New World of Steam is het aankomende deel van de populaire puzzelgameserie. De trailer toont ons meer van de bijzondere kunststijl van de game en we krijgen wat details over het verhaal te horen. Professor Layton werkt tegenwoordig alleen, want zijn hulpje Luke is naar de Verenigde Staten verhuisd wegens familieredenen. Ze gaan echter weer samenwerken, want er is een groot mysterie wat opgelost dient te worden. Ze reizen af naar Steam Bison - een stad nog moderner en grootser dan Londen. Wie zegt dat Steampunk dood is? In de game kunnen we puzzels verwachten van QuizKnock. Dit kanaal heeft bijna twee miljoen volgers op YouTube en zij zijn gespecialiseerd in het maken van leerzame content.

Professor Layton and The New World of Steam is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch.

Bron: Level-5
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Professor Layton and The New World of Steam

Ontwikkelaar:

Level-5

Uitgever:

Level-5

Release:

2025

-

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord