Trailer: Psychonauts 2 launch trailer

Geplaatst: 24 augustus 2021 20:50
Aangepast: 24 augustus 2021 20:53

Tijdens de Xbox show van gamescom werd de launch trailer van Psychonauts 2 getoond, die meer laat zien van Raz zijn bondgenoten.

De game komt morgen pas officieel uit, maar ontwikkelaar Double Fine dropte vandaag alvast de launch trailer. De trailer focust vooral op het hoofdpersonage van de game: Raz. Psychonauts 2 speelt zich direct na de gebeurtenissen van de eerste game af. Daarnaast krijgen we ook meer te zien over de andere personages die voorkomen in de game: Sasha Nein, Milla Vodella, Otto Mentallis en Agent Forsythe. Later worden er ook een aantal vijanden getoond, waaronder Doubt, Enablers en de Bad Mood. Onze Bram schreef onlangs een erg positieve review voor Psychonauts 2 die je hier kunt checken.

Psychonauts 2 komt uit op 25 augustus.

Bron: Twitch

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Psychonauts 2

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2021

Ontwikkelaar

Double Fine Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord