Psychonauts 2

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Psychonauts 2 launch trailer

Tijdens de Xbox show van gamescom werd de launch trailer van Psychonauts 2 getoond, die meer laat zien van Raz zijn bondgenoten.

De game komt morgen pas officieel uit, maar ontwikkelaar Double Fine dropte vandaag alvast de launch trailer. De trailer focust vooral op het hoofdpersonage van de game: Raz. Psychonauts 2 speelt zich direct na de gebeurtenissen van de eerste game af. Daarnaast krijgen we ook meer te zien over de andere personages die voorkomen in de game: Sasha Nein, Milla Vodella, Otto Mentallis en Agent Forsythe. Later worden er ook een aantal vijanden getoond, waaronder Doubt, Enablers en de Bad Mood. Onze Bram schreef onlangs een erg positieve review voor Psychonauts 2 die je hier kunt checken.

Psychonauts 2 komt uit op 25 augustus.

BRON Twitch

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?