Trailer: Puzzel met de mensheid in Humanity

Geplaatst: 23 februari 2023 23:45

De mensheid stond even centraal bij de aankondiging van Humanity tijdens State of Play. In deze nieuwe puzzelgame moet je als hond de mensheid zien te redden van diens teloorgang.

Je kent het wel. Op een dag wordt je wakker en dan blijk je ineens een witte lichtgevende hond te zijn. Niks nieuws aan de horizon, maar dan blijkt het klootjesvolk ook nog veranderd te zijn in een stel hersenloze zombies die zonder jouw aanwijzingen regelrecht de afgrond in lopen. Gelukkig ben jij er om redding te brengen. Je moet het volk de juiste kant op sturen en op deze manier puzzels oplossen. Gaandeweg je verder komt in Humanity komt hier steeds meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan lightsabers en water. Mocht je nou echt de creatieveling uit willen hangen, dan kun je ook nog aan de slag met de level editor.

Humanity verschijnt ergens in mei voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. De game is speelbaar met PlayStation VR en PlayStation VR2, maar dit is niet verplicht.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Humanity

Series

-

Uitgever

Enhance

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, VR, PlayStation 5

Releasewindow

16 mei 2023

Ontwikkelaar

tha ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord