Trailer: Releasedatum Humanity bekend, komt gelijk naar PS Plus

Geplaatst:

De puzzelgame Humanity heeft een releasedatum gekregen. We kunnen de game straks op de eerste dag ook via PlayStation Plus spelen.

Tijdens de afgelopen State of Play werd Humanity onthuld. In deze bijzondere puzzelgame neem je de rol aan van een lichtgevende Shiba Inu die de mensheid moet redden door groepen mensen door veilig door verschillende levels heen te loodsen. In zijn preview van Humanity prees onze Nils de gameplay en gaf hij aan dat hij zijn hersens flink heeft laten kraken met deze game. Middels een nieuwe trailer met een superschattige Shiba Inu in de hoofdrol heeft Sony PlayStation nu onthuld dat we niet meer heel lang op de game hoeven te wachten. Over minder dan een maand kunnen we al met Humanity aan de slag. Sony PlayStation kwam echter met nog meer goed nieuws. Op de releasedatum is Humanity namelijk ook direct beschikbaar voor eenieder met een PlayStation Plus Extra of Premium-abonnement.

Humanity verschijnt 16 mei voor de PlayStation 5, PSVR2, PlayStation 4 en PSVR. Op die datum is de game ook direct beschikbaar voor PlayStation Plus Extra en Premium-leden.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Humanity

Series

-

Uitgever

Enhance

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 mei 2023

Ontwikkelaar

tha ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord