WRC 9

  • Ontwikkelaar Kylotonn Games
  • Eerste releasedatum 3 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Racen in Afrika met WRC 9

Racen in WRC 9 staat natuurlijk centraal, maar we gaan ook wat exotische uitstapjes maken. Zo zien we in deze trailer dat we rubber gaan branden in Afrika.

Niet zomaar ergens in Afrika, in de Safari Rally van Kenia. Het stof schiet alle kanten op wanneer de racewagens voorbij flitsen. We zien de Ford racen over de vlaktes van Afrika, terwijl de auto zelf ook steeds viezer wordt. Naast de prachtige omgeving zien we natuurlijk wat van het driften voorbij komen. Nacon geeft aan dat deze races in Afrika lekker intens zijn, maar ook door de rotsachtige wegen kan je race snel ten einde komen.

WRC 9 is beschikbaar vanaf 9 september voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De racegame komt kort daarna naar de Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series X.

BRON Nacon Connect

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?