WRC 9

  • Ontwikkelaar Kylotonn Games
  • Eerste releasedatum 3 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

WRC 9 krijgt gratis update met nieuwe game modus

WRC 9 krijgt een gratis update, die onder andere een nieuwe game modus, nieuwe voertuigen en nieuwe circuits aan de game toevoegt op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Dit is de tweede gratis update voor de officiële videogame van het FIA World Rally Championship. De update is vandaag live gegaan en wordt later ook beschikbaar voor next-gen consoles. De december update voor WRC 9 voegt de exclusieve GR Yaris Rally Concept Toyota van GAZOO Racing toe aan de game en zes nieuwe stages voor de Rally Portugal. Daarnaast krijgt de racegame een gloednieuwe game modus, de Co-driver-mode. In deze modus kunnen twee online spelers samen in dezelfde auto rijden. De update brengt ook nieuwe autokleuren met zich mee, waaronder het Pirelli Tyre Team voor de Citroën C3 WRC. De carrière modus van de racegame wordt ook opgepoetst met drie nieuwe rally's: Japan, Nieuw-Zeeland en Kenia. De game bevat nu meer dan 50 teams met hun officiële kleuren, van de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC.

De tweede gratis update voor WRC 9 is vanaf vandaag beschikbaar.

BRON Nacon

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?