Trailer: Rainbow Six Extraction: Nightmare Fog-evenement onthuld

Geplaatst: 13 mei 2022 13:40

Het nieuwste evenement in Rainbow Six Extraction is onthuld. Dit evenement heet Nightmare Fog

Nightmare Fog is het nieuwste Crisis-evenement in Rainbow Six Extraction. In deze tijdelijke nieuwe modus speelt een mysterieuze paarse mist de hoofdrol. Dit Crisis Event is het tweede evenement van de game. Daar waar we in Rainbow Six Extraction: Spillover nog te maken kregen met hordes aan vijanden, is dat in Nightmare Fog wel anders. Je krijgt hier namelijk te maken met een paarse mist die ervoor zorgt dat jouw Operator gaat hallucineren. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de Toxic Tree vernietigen.

Naast de Toxic Tree die de paarse mist creëert, komt er ook een nieuw speelt je naar de game die je kunt gebruiken om te overleven. De nieuwste REACT Tech is namelijk het Rush Pistol. Hiermee kun je op jezelf of op je teamgenoten schieten voor een snelheidsboost en vijftien seconden onschendbaarheid.

Rainbow Six Extraction is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Rainbow Six Extraction is ook beschikbaar via Xbox Game Pass. Het Nightmare Fog-evenement is vanaf nu beschikbaar.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 januari 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord