Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 januari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Rainbow Six Extraction: Nightmare Fog-evenement onthuld

Het nieuwste evenement in Rainbow Six Extraction is onthuld. Dit evenement heet Nightmare Fog

Nightmare Fog is het nieuwste Crisis-evenement in Rainbow Six Extraction. In deze tijdelijke nieuwe modus speelt een mysterieuze paarse mist de hoofdrol. Dit Crisis Event is het tweede evenement van de game. Daar waar we in Rainbow Six Extraction: Spillover nog te maken kregen met hordes aan vijanden, is dat in Nightmare Fog wel anders. Je krijgt hier namelijk te maken met een paarse mist die ervoor zorgt dat jouw Operator gaat hallucineren. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de Toxic Tree vernietigen.

Naast de Toxic Tree die de paarse mist creëert, komt er ook een nieuw speelt je naar de game die je kunt gebruiken om te overleven. De nieuwste REACT Tech is namelijk het Rush Pistol. Hiermee kun je op jezelf of op je teamgenoten schieten voor een snelheidsboost en vijftien seconden onschendbaarheid.

Rainbow Six Extraction is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Rainbow Six Extraction is ook beschikbaar via Xbox Game Pass. Het Nightmare Fog-evenement is vanaf nu beschikbaar.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?