Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 januari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Ubisoft+ komt naar Xbox

De geruchten van een samenwerking tussen Microsoft en Ubisoft gingen al een tijdje. Nu heeft Ubisoft bekendgemaakt dat hun Ubisoft+ dienst naar Xbox komt.

Al sinds begin vorig jaar ging het gerucht dat Ubisoft+ zich zou voegen bij Xbox Game Pass. Vandaag is eindelijk het hoge woord eruit, maar de dienst komt niet naar Game Pass. Ubisoft+ zal wel beschikbaar worden gesteld via Xbox consoles. Toch heeft deze samenwerking wel een positief effect op Xbox' Game Pass. De game Rainbow Six Extraction verschijnt namelijk vanaf de dag van release al op de abonnementsdienst. Met Ubisoft+ heb je toegang tot zo'n honderd Ubisoft games voor een vast bedrag per maand. De dienst was voorheen alleen beschikbaar op pc, maar is vanaf nu dus ook te vinden op Xbox consoles.

onbekend

Rainbow Six Extraction verschijnt op 20 januari voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. En de game is dus ook vanaf die dag speelbaar via Xbox Game Pass.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?