Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 januari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Spillover event beschikbaar in Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Extraction heeft een tijdelijk event gekregen. Spelers kunnen aan de slag met nieuwe uitdagingen in Spillover.

Spillover is het eerste Crisis Event van Rainbow Six Extraction. Het is een tijdelijk event waar spelers te maken krijgen met nieuwe uitdagingen. Ze zijn thema-gerelateeerd en introduceren een nieuwe Operator of Protean-vijand. In Spillover moet je de Sprawl vernietigen, terwijl er massa's Archaeans op je afkomen. Het event kent dan ook nieuwe studies die ervoor zorgen dat je verschillende beloningen kunt vrijspelen. Als je tijdens het event inlogt krijgt je sowieso een cadeautje van Ubisoft. Het gaat om de Auto-turret, wat onderdeel is van de REACT-technologie, die je op de grond kunt plaatsen en die vervolgens wat vijanden neerknalt. Met de nieuwe update wordt ook direct een nieuwe Operator geïntroduceerd. Zofia versterkt het REACT-team en brengt haar granaatwerper met zich mee. Spillover is tot 10 maart te spelen.

Rainbow Six Extraction is te spelen via pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series. De game is ook beschikbaar via Game Pass.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?