Spillover event beschikbaar in Rainbow Six Extraction

Geplaatst: 19 februari 2022 14:50

Rainbow Six Extraction heeft een tijdelijk event gekregen. Spelers kunnen aan de slag met nieuwe uitdagingen in Spillover.

Spillover is het eerste Crisis Event van Rainbow Six Extraction. Het is een tijdelijk event waar spelers te maken krijgen met nieuwe uitdagingen. Ze zijn thema-gerelateeerd en introduceren een nieuwe Operator of Protean-vijand. In Spillover moet je de Sprawl vernietigen, terwijl er massa's Archaeans op je afkomen. Het event kent dan ook nieuwe studies die ervoor zorgen dat je verschillende beloningen kunt vrijspelen. Als je tijdens het event inlogt krijgt je sowieso een cadeautje van Ubisoft. Het gaat om de Auto-turret, wat onderdeel is van de REACT-technologie, die je op de grond kunt plaatsen en die vervolgens wat vijanden neerknalt. Met de nieuwe update wordt ook direct een nieuwe Operator geïntroduceerd. Zofia versterkt het REACT-team en brengt haar granaatwerper met zich mee. Spillover is tot 10 maart te spelen.

Rainbow Six Extraction is te spelen via pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series. De game is ook beschikbaar via Game Pass.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 januari 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord