Trailer: Releasedatum Valkyrie Elysium onthuld

Geplaatst: 6 juli 2022 08:47
Aangepast: 6 juli 2022 08:49

Valkyrie Elysium heeft eindelijk een releasedatum. We kunnen later dit jaar al met de game aan de slag.

Fans van Japanse actie-RPG's uit het begin van 2000 kunnen zich de Valkyrie Profile-games op de PlayStation vast nog wel herinneren. Lang bleef het stil rondom de serie, tot PlayStation's State of Play-presentatie in maart dit jaar. Die presentatie werd namelijk afgesloten met de aankondiging van Valkyrie Elysium. Dit nieuwste deel in de Valkyrie Profile-serie werd aangekondigd voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Inmiddels weten we ook wanneer we met de game aan de slag kunnen. Middels een nieuwe trailer is onthuld dat we Valkyrie Elysium in september kunnen spelen. Tevens is ook aangekondigd dat er een speciale Digital Deluxe Edition wordt uitgebracht. Deze bevat de game Valkyrie Elysium, het speciale wapen Svartaljr: Sword of the Goddess of the Underworld, en een PlayStation 4 of PlayStation 5 port van Valkyrie Profile: Lenneth, de PSP-versie van de originele Valkyrie Profile. De Digital Deluxe Edition van de pc-versie bevat Valkyrie Profile: Lenneth niet.

Valkyrie Elysium verschijnt 29 september voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Op 11 november komt de game naar pc via Steam.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valkyrie Elysium

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

29 september 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord