Trailer: Valkyrie Elysium sluit State of Play af

Geplaatst:
Aangepast: 9 maart 2022 23:53

De State of Play van vanavond werd afgesloten met een wel hele bijzondere nieuwe aankondiging. De afsluiter was namelijk niets minder dan Valkyrie Elysium.

Wie zich de Valkyrie Profile-serie nog kan herinneren, zal zeker in z'n nopjes zijn na het zien van de afsluiter van de State of Play van vanavond. Valkyrie Profile was een actie-RPG die in 2000 voor het eerst verscheen op de PlayStation. De game kreeg lovende kritiek, waarna er in 2007 een vervolg op de PlayStation 2 uitkwam, genaamd Valkyrie Profile 2: Silmeria. Ook dit deel werd goed ontvangen. Tot de grote teleurstelling van fans, bleef het hier echter bij. Na een spin-off en mobiele game die beide niet goed ontvangen werden, leek het erop alsof de Valkyrie Profile-serie een stille dood stierf. Tot vanavond dan. De State of Play werd namelijk afgesloten met een gameplay trailer van Valkyrie Elysium. Dit nieuwste deel in de serie kent dezelfde actievolle combat die we van Valkyrie Profile kennen. Ook in dit deel speel je weer een Valkyrie.

Valkyrie Elysium verschijnt dit jaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valkyrie Elysium

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

29 september 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord