Kirby and the Forgotten Land

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum voor Kirby and the Forgotten Land is bekend

De releasedatum voor Kirby and the Forgotten Land is bekendgemaakt. Nintendo deelde het nieuws met een onlangs verschenen trailer

Kirby and the Forgotten Land werd vorig jaar officieel onthuld tijdens de Nintendo Direct in september. Na de aankondiging was het echter stil rond de 3D platformer van onze geliefde, roze blob tot nu. In de nieuwe trailer van Kirby and the Forgotten Land worden onder andere de copy abilities waar Kirby om bekend staat getoond. Verder is ook de co-op modus te zien samen met wat nieuwe gameplaybeelden van onder andere de bosses. Het belangrijkste is echter de releasedatum van Kirby and the Forgotten Land. Vanaf 25 maart kunnen fans met de game aan de slag. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Kirby and the Forgotten Land komt 25 maart uit op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?