Trailer: Remnant 2 introduceert de Gunslinger

-

Archetypes zijn de steunpilaren van Remnant 2 als we het hebben over het creëren van je eigen personage. Vandaag checken we wat de Gunslinger allemaal in huis heeft.

Zoals de naam wellicht doet vermoeden is deze class het meest geschikt voor degene die graag met geweren speelt. Wanneer je namelijk de Gunslinger kiest, krijg je toegang tot heel wat toffe perks. Zo heb je constant toegang tot genoeg ammunitie, herlaad je je wapens snel en kun je alles op alles zetten om enorme hoeveelheden schade uit te delen. Een Prime Perk die de Gunslinger heeft is genaamd 'Loaded'. Wanneer je deze skill activeert zijn allebei je wapens herladen en heb je voor een beperkte tijd een oneindige hoeveelheid ammunitie. Door middel van de Quick Draw-, Sidewinder- en Bulletstorm-vaardigheden zorg je ervoor dat je niks meer van de vijand spaart.

Bekijk hier de aankondigingstrailer van Remnant 2 tijdens TGA.

Remnant 2 is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Remnant 2
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Remnant 2

Ontwikkelaar:

Gunfire Games

Uitgever:

Gearbox Publishing

Release:

25 juli 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord