MultiVersus

  • Ontwikkelaar Player First Games
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Fighting , Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Rick Sanchez van Rick en Morty knokt mee in MultiVersus

Het al redelijk gevulde roster in MultiVersus wordt keer op keer uitgebreid. Vandaag heeft Rick Sanchez van Rick & Morty zich bij de vechtersbazen gevoegd.

Warner Bros. is hard bezig om het aantal beschikbare personages in MultiVersus zo uitgebreid mogelijk te maken. Mochten we recent al de altijd schattige - behalve als hij met water in aanraking komt - Gizmo in MultiVersus verwelkomen, nu is het de beurt aan Rick Sanchez. Je weet wel, die van Rick & Morty. Morty ging hem overigens al voor, want die was al beschikbaar in MultiVersus. Terwijl we nog wachten op het eerste seizoen van MultiVersus stappen mondjesmaat steeds meer figuren de ring in. Binnenkort volgen ook Black Adam en Stripe het voorbeeld van Rick Sanchez.

MultiVersus is free-to-play en beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Warner Bros.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?