Trailer: Rise of the Ronin maakt comeback tijdens TGA

Geplaatst:
Aangepast: 10 december 2023 18:27

Tuurlijk is er tijd en ruimte voor Team Ninja tijdens The Game Awards! Check hier snel de releasedatum van Rise of the Ronin.

Het was alweer een poosje geleden dat we iets vernomen hadden van Rise of the Ronin, maar PlayStation en KOEI TECMO konden ons simpelweg niet veel langer laten wachten. In Rise of the Ronin is het aan jou de taak om de toekomst van Japan te schapen. In de 19e eeuw staat de Tokugawa Shogunate op zijn laatste benen. Het is een tijd van onderdrukking en stagnatie. Tijd om de boel wakker te schudden! Via je trouwe viervoeter - wat natuurlijk een nobel paard is - kun je de rijke wereld verkennen, maar je kan ook je glider pakken als je liever tussen de wolken zweeft. Zoals we Team Ninja kennen speelt combat een centrale rol. Niet alleen melee-wapens voeren de boventoon, maar ook geweren en ander wapentuig is aanwezig, zodat je je vijanden van een afstand kan bestoken. Ondanks dat we nog niet gek veel gezien hebben van Rise of the Ronin mogen we ons wel meteen opmaken voor de releasedatum.

Rise of the Ronin is beschikbaar vanaf 22 maart op de PlayStation 5.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rise of the Ronin

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO GAMES

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

22 maart 2024

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord