Trailer: Roboquest gameplay trailer toont Game Pass lancering

Geplaatst: 18 juni 2021 13:20

Jawel, we kunnen nog een titel verwachten als een day one game voor Xbox Game Pass. De roguelite shooter Roboquest komt naar de Xbox-consoles en lanceert op Game Pass.

Roboquest kent een succesvol Steam Early Access verhaal, tot nu toe tenminste. De game krijgt positieve reviews en in mijn preview van Roboquest was ik zeker niet ontevreden over de kwaliteit van deze first-person shooter met een roguelite-sausje. Xbox heeft ook deze game in het vizier en heeft daarom een nieuwe trailer uitgebracht. We zien nog meer combat, nieuwe wapens en de actie die je kunt verwachten in Roboquest. Naast de aankondiging dat de game gaat verschijnen op de Xbox-consoles, wordt de game ondersteund via een Xbox Game Pass-lancering. Roboquest ondersteunt cross-play, zodat er samengespeeld kan worden tussen pc en Xbox.

Roboquest is nu beschikbaar via Steam Early Access. De volledige lancering vindt volgend jaar plaats. Later dit jaar komt de preview-versie naar de Xbox-consoles.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Roboquest

Series

-

Uitgever

Starbreeze Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

20 augustus 2020

Ontwikkelaar

RyseUp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord