Rustler

  • Ontwikkelaar Jutsu Games
  • Eerste releasedatum 18 februari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Rustler heeft een 1.0 releasedatum ontvangen

Ooit GTA willen spelen in een middeleeuwse setting? Dan heb je geluk, want deze zomer kun je genieten van Rustler.

Rustler is de middeleeuwse variant van Grand Theft Auto. Het wordt dan voor de grap ook wel Grand Theft Horse genoemd. In Rustler speel je als Guy, een klootzak eerste klas. Aan de speler is het je genoegen om de wereld van Rustler op zijn kop te zetten en je te gedragen als een totale kontgat. De actiegame heeft diverse quests en mini-games verspreid over de open wereld, waar de speler mee aan de slag kan gaan. Het is uiteindelijk je doel om het grote toernooi te winnen. De game is expres ridicuul wat zorgt voor vele opmerkelijke momenten, zelfs in de trailer al.

Rustler is nu beschikbaar voor de pc via Steam Early Access. De game lanceert volledig op 31 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?