Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA V voor PS5 en Xbox Series verschijnt in november

De next-gen versie van Grand Theft Auto V verschijnt in november. Rockstar laat weten dat de speciale versie voor de PlayStation 5 en Xbox Series verschijnt in de herfstmaand.

Rockstar laat dit weten via hun eigen nieuwsblog. GTA V voor de next-gen wordt meer dan een port, maar wat we precies kunnen verwachten van de upgrade voor Rockstars paradepaardje is nog onbekend. Rockstar laat wel weten dat GTA V Online en Red Dead Online nieuwe updates kunnen verwachten binnenkort. Spelers die gebruik maken van de zomer updates, krijgen extra goodies voor de next-gen versie van de actiegame. Ook de verjaardag van GTA III wordt niet vergeten. GTV is nu beschikbaar via Xbox Game Pass. De PlayStation 5-versie van GTA V Online is gratis beschikbaar de eerste drie maanden na lancering.

GTA V is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Op 11 november kun je gratis upgraden naar de PlayStation 5- of Xbox Series-versie, mits je de vorige versie in huis hebt.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?