Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Downloadnieuws: GTA V keert terug naar Xbox Game Pass

GTA V keert binnenkort terug naar Xbox Game Pass. Dit werd bekendgemaakt via Xbox Wire, gepaard met de andere games die naar de service komen.

GTA V was al eerder speelbaar op Xbox Game Pass, maar werd toentertijd vervangen door Red Dead Redemption 2. De populairste game van Rockstar keert echter terug en komt niet alleen. Sportfans kunnen aan de slag met NHL 21 via EA Play en MLB The Show 21 komt ook naar Xbox Game Pass. Zombie Army 4, Rain on your Parade en Pathway zorgen voor de indie-toevoegingen. Tot slot kun je ook wat van Microsoft haar Disney-titels spelen via de Cloud. Bekijk hier het nieuws van GTA V's next-gen port. Lees hier de meeste recente review van GTA V.

De nieuwe games zijn te downloaden vanaf 8 t/m 20 april.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?