Satisfactory

  • Ontwikkelaar Coffee Stain Studios
  • Eerste releasedatum 19 maart 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Satisfactory nu uit op Steam Early Access

Satisfactory is uitgekomen op Steam Early Access. Dit laat Coffee Stain weten via de onderstaande trailer.

In Satisfactory krijg je wel een uniek doel. Je gaat namelijk fabrieken bouwen op alien planeten. Daarbij komen allerlei fratsen kijken. Je gaat namelijk zelf de fabrieken ontwerpen, je gaat vrede sluiten met het lokale wilde leven en je gaat natuurlijk de boel optimaliseren. Je moet de wereld gebruiken om genoeg materialen te verzamelen, die je dan weer kan gebruiken voor verschillende gebouwen. Deze materialen zijn te vervoeren via de voertuigen in de game. Combat is ook aanwezig in de game, maar die schattige hagedishond wil je toch geen pijn doen zeker? De game is echter ook al te spelen via de Epic Games Store.

Satisfactory is nu te spelen via Steam Early Access en de Epic Games Store.

BRON Coffee Stain Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?