Trailer: Scarlet Nexus trailer vrijgegeven

Geplaatst: 7 mei 2020 17:55
Aangepast: 7 mei 2020 18:32

Bandai Namco komt binnenkort met een nieuwe actiegame: Scarlet Nexus. Dat is zojuist bekendgemaakt tijdens de Xbox Inside-presentatie van Microsoft. Er is ook meteen een trailer vrijgegeven.

in Scarlet Nexus vervul je de rol van een psycho-kinetische strijder in een futuristische stad. Je speelt als Yuito Sumeragi, een jongen die net zijn psycho-kinetische krachten heeft ontdekt en hier nog mee aan het experimenteren is om uiteindelijk een 'elite warrior' te worden. Zijn grote held en inspiratie is een elite warrior die hem redde toen hij nog erg jong was. Zijn doel brengt hem op het spoor van een mysterie in de toekomstige stad New Himuka. De vijanden in de trailer zouden niet te stoppen moeten zijn, maar dat ziet Yuito anders. Hij weet zeker dat hij met zijn psycho-kinetische krachten de stad kan redden.

Scarlet Nexus komt uit voor de Xbox Series X, Xbox One en pc.

Bron: Inside Xbox

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scarlet Nexus

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 juni 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord