Scarlet Nexus

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Scarlet Nexus trailer vrijgegeven

Bandai Namco komt binnenkort met een nieuwe actiegame: Scarlet Nexus. Dat is zojuist bekendgemaakt tijdens de Xbox Inside-presentatie van Microsoft. Er is ook meteen een trailer vrijgegeven.

in Scarlet Nexus vervul je de rol van een psycho-kinetische strijder in een futuristische stad. Je speelt als Yuito Sumeragi, een jongen die net zijn psycho-kinetische krachten heeft ontdekt en hier nog mee aan het experimenteren is om uiteindelijk een 'elite warrior' te worden. Zijn grote held en inspiratie is een elite warrior die hem redde toen hij nog erg jong was. Zijn doel brengt hem op het spoor van een mysterie in de toekomstige stad New Himuka. De vijanden in de trailer zouden niet te stoppen moeten zijn, maar dat ziet Yuito anders. Hij weet zeker dat hij met zijn psycho-kinetische krachten de stad kan redden.

Scarlet Nexus komt uit voor de Xbox Series X, Xbox One en pc.

BRON Inside Xbox

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?