Trailer: Scorn komt naar de PlayStation 5

Geplaatst:

Sony bevestigde onlangs via hun PlayStation blog dat Scorn naar de PlayStation 5 komt. Vandaag verscheen er ook een trailer voor de PS5-versie van de game.

Wanneer Scorn precies naar de PlayStation 5 komt, is nog niet bekend, maar het zal wel nog dit jaar zijn. De PS5-versie van de game bevat extra functies met de DualSense controller. Hierover vertelt Sony ook een aantal dingen in hun blogpost. Naast een versie voor de PlayStation 5 krijgt de game een fysieke editie. De fysieke editie van Scorn verschijnt als Deluxe Edition. Je krijgt een exemplaar van de game, een steenblok, de soundtrack en een digitaal artbook. Er werd al langer gehint naar nieuwe content voor Scorn of een PS5-versie, voornamelijk via het Twitter kanaal van de game zelf.

Scorn komt dus later dit jaar naar de PlayStation 5.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scorn

Series

-

Uitgever

Ebb Software

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

14 oktober 2022

Ontwikkelaar

Ebb Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord