Gerucht: Is er nieuwe content voor Scorn onderweg?

Geplaatst:

Ontwikkelaar Ebb Software maakt via Twitter wat bijzondere statements. Het lijkt erop dat er nieuwe content voor Scorn onderweg is.

Net wanneer je denkt dat de nachtmerrie voorbij is, krijg je dit op je Twitter-feed te zien. Een nieuwe teaser lijkt te hinten naar nieuwe content voor Scorn. Het is een fragment wat al te zien is in de originele game, maar het kleurgebruik is nét anders. Het is wat blauwer dan we gewend zijn van Scorn. Is dit een hint voor een potentiële PlayStation 5 release? Gaat het gepaard met een uitbreiding? We moeten het nog even afwachten. De ontwikkelaar dropt op dit moment wat cryptische hints, maar ik kan er niks van maken. Mocht je wel een idee hebben, laat het ons weten in de comments!

Check hier onze review van Scorn.

Scorn is nu beschikbaar voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Ebb Software
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scorn

Series

-

Uitgever

Ebb Software

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

14 oktober 2022

Ontwikkelaar

Ebb Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord