Trailer: SCORN verschijnt een week eerder

Geplaatst:

We zijn het ondertussen gewend dat games worden uitgesteld, maar onder die categorie valt SCORN niet. Via een trailer laat de studio weten dat SCORN eerder gaat verschijnen.

De releasedatum van SCORN is al een ruime tijd bekend. Op 21 oktober zou je het labyrint induiken om puzzels op te lossen waarbij je organisch materiaal gebruikt. Het is dan ook flink griezelen geblazen in de laatste SCORN gameplaytrailer. De ontwikkelaars hebben de laatste tijd hard gewerkt aan het optimaliseren van de game, waardoor de game een week eerder klaar is. Hierdoor hebben ze besloten om de releasedatum naar 14 oktobter te verplaatsen. Het nieuws werd via een korte trailer gedeeld. We zien dan ook hoe de hoofdpersoon wakker wordt in het vreemde en levendige labyrint.

SCORN verschijnt nu dus op 14 oktober voor de pc en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scorn

Series

-

Uitgever

Ebb Software

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

14 oktober 2022

Ontwikkelaar

Ebb Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord