Scorn

  • Ontwikkelaar Ebb Software
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Indie , Horror
  • Gameliner score -

Gameplay: Nieuwe gameplay van horrorgame Scorn getoond

De releasedatum van de horrorgame Scorn komt steeds dichterbij. Om meer inzicht te krijgen is een nieuwe video met gameplay getoond van de door Ebb Software ontwikkelde survival horror adventure game.

In de ruim acht minuten durende gameplayvideo van Scorn is te zien dat het hoofdpersonage wakker wordt in een nachtmerrieachtige wereld gedurende de proloog van het spel. De speler, een huidloze humanoid, dient zich een weg te wanen door een setting vol met lugubere creaties in een duistere en oncomfortabele setting. Hierbij valt zeker niet uit te sluiten dat puzzels opgelost dienen te lossen met voorwerpen voortkomend uit combinaties van been, huid of ander organisch materiaal. Hieronder is de trailer te zien.

Scorn is vanaf 21 oktober te spelen voor Xbox Series X/S, pc en Game Pass. Ben jij klaar om de donkere maanden door te brengen met deze horrorgame?

BRON GameSpot

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?