Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Serial Cleaners

  • Ontwikkelaar Draw Distance
  • Eerste releasedatum 22 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Indie , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Serial Cleaners gameplay vrijgegeven tijdens Future Games Show

Serial Cleaners heeft de eerste gameplaybeelden vrijgegeven tijdens de Future Games Show. Ontwikkelaar Draw Distance toont ons de trailer.

We zien hoe je te werk moet gaan als je lijken wilt opruimen. Stap één, zaag ze in stukken. Daarna moet je ze natuurlijk ook nog ergens dumpen. De protagonist sleept de levenloze lichamen door de sneeuw, wat zorgt voor een bloedspoor. Geen nood, hij kan het gemakkelijk opruimen met zijn stofzuiger. Het is echter de bedoeling dat je dit klusje klaart zonder gepakt te worden door de autoriteiten. De stealth-game wordt ontwikkeld en uitgegeven door Draw Distance.

Serial Cleaners verschijnt voor de pc en consoles.

BRON Gamesradar

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?