Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Serial Cleaners

  • Ontwikkelaar Draw Distance
  • Eerste releasedatum 22 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Indie , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Maak de plaats delict schoon in Serial Cleaners

Ruik jij dat ook? Bloed? Welnee, er is weer een nieuwe trailer voor Serial Cleaners vrijgegeven.

Er zijn maar weinig games die je met lijken laten sjoemelen. De eerder dit jaar uitgebrachte stealth-game Hitman 3 is er daar één van. Maar ook de nieuwe indietitel Serial Cleaners kan er wat van. In eerdere gameplay van Serial Cleaners was al te zien dat je bewapend met een stofzuiger de plaats delict schoonmaakt. De game speelt zich af in de jaren negentig van de vorige eeuw. In de allernieuwste trailer maken we kennis met de personages die je in deze misdaadovergoten versie van New York City ontmoet.

Serial Cleaners verschijnt in het eerste halfjaar van 2022 op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON gamescom

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?