Trailer: Shadow Warrior 3 is uitgesteld tot volgend jaar

Geplaatst:

Ontwikkelaar Flying Wild Hog liet onlangs weten dat het derde deel in hun FPS franchise, Shadow Warrior 3, wordt uitgesteld naar 2022.

De game, die eigenlijk dit jaar uit zou komen, volgt het verhaal van de protagonist Lo Wang die zich een weg schiet en hakt door Neo-Feudal Japan. Dit keer gaat hij op een missie om een eeuwenoude draak te vangen die is ontsnapt uit zijn eeuwige gevangenis. De combat in Shadow Warrior 3 is vergelijkbaar met de vorige games in de serie. Het is een combinatie van het gebruik van geweren en katana's en first person en je kunt een hoop acrobatische trucs uithalen, zoals wallrunnen en dubbele sprongen. Het uitstel van de game werd door de ontwikkelaar via Twitter aangekondigd, samen met een delay trailer die je hieronder kunt bekijken.

Shadow Warrior 3 komt in 2022 naar Xbox, PlayStation en pc.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow Warrior 3

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 maart 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord