Trailer: Shadow Warrior 3: Definitive Edition komt naar PS5 en Xbox Series

Geplaatst:

Over puberale humor en penisgrappen gesproken: hier is Shadow Warrior 3 weer. De Shadow Warrior 3: Definitive Edition brengt de actiegame naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Daar hoort natuurlijk een visuele upgrade bij. Shadow Warrior 3: Definitive Edition draait met 60 frames per seconde, maar je kan er ook voor kiezen om met een 4K-resolutie te spelen. Je moet echter wel de framerate terugzetten op 30 FPS. Naast de betere performance op de consoles van Sony en Microsoft kunnen spelers aan de slag met nieuwe modi. Survival Mode, New Game Plus en Hardcore Mode geven fans van Shadow Warrior de mogelijkheid om de game op een nieuwe manier te beleven. Daarnaast worden er nieuwe skins toegevoegd. Hoewel de visuele upgrade alleen voor de nieuwere consoles bedoeld is, is de nieuwe content beschikbaar voor alle platformen.

Check hier onze review van Shadow Warrior 3 op de pc.

Shadow Warrior 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Definitive Edition komt uit op 16 februari voor de Xbox Series X|S en PlayStation 5. Uiteraard als je een goede pc hebt, kan je meegenieten van de update.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow Warrior 3

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 maart 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord