Trailer: Shadow Warrior 3 trailer toont releasedatum

Geplaatst:

De meest recente trailer voor Shadow Warrior 3 onthult ook de releasedatum van de game. En het personage Lo Wang krijgt een andere stemacteur.

Devolver Digital maakte met de meest recente trailer voor de game ook meteen de releasedatum bekend. De game zou eigenlijk al uitkomen in 2021, maar in oktober liet de ontwikkelaar weten dat Shadow Warrior 3 werd uitgesteld naar 2022, zonder een exacte datum mee te geven. Nu weten we eindelijk wanneer we de game kunnen verwachten dit jaar. Het viel mensen meteen op dat het personage Lo Wang in de trailer vertolkt wordt door een andere stemacteur dan die we gewend zijn. Dit was in de vorige games stemacteur Jason Liebrecht, maar hij is nu vervangen door Mike Moh. Hij sprak eerder al de stem in van Ryu in Street Fighter: Resurrection.

Shadow Warrior 3 is vanaf 1 maart beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow Warrior 3

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 maart 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord