Sifu

  • Ontwikkelaar Sloclap
  • Eerste releasedatum 8 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Sifu is uitgesteld

Sifu is aanwezig tijdens de State of Play. Naast een nieuwe actievolle trailer was er echter ook wat minder fortuinlijk nieuws onthuld over de nieuwste game van Sloclap.

Sifu is namelijk uitgesteld. De vechtgame zou eigenlijk dit jaar verschijnen voor de pc en PlayStation-consoles, maar laat wat langer op zich wachten. In de trailer zien we echter wel meer van de combat en gameplay. Elke keer als je neer gaat, wordt je personage wat ouder. We zien in de combat hoe de omgeving gebruikt wordt tegen de vijanden. Eerder deze week werd het bekendgemaakt dat je als vrouwelijke protagonist kan spelen in Sifu. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Sifu.

Sifu verschijnt in het begin van 2022 voor de pc en PlayStation-consoles.

BRON State of Play

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?