Trailer: Sifu verschijnt op de Nintendo Switch

Geplaatst: 13 september 2022 21:08

Sifu komt naar de Nintendo Switch. Zo maakt ontwikkelaar SloClap bekend tijdens de Nintendo Direct van 13 september 2022.

Third party ondersteuning en Nintendo is altijd een beetje een dingetje geweest. Met de Nintendo Switch is daar gelukkig verandering in gekomen. Alhoewel het geen powerhouse van een console is, kan het prima games draaien die niet het uiterste van de hardware vereisen. Hierdoor is de Nintendo Switch binnenkort wederom een uitstekende game rijker. Sifu komt namelijk naar de Nintendo Switch. In de Sifu review bejubelen wij de game om zijn originele insteek. Het is dan ook mooi dat de Nintendo Switch-spelers hier binnenkort mee aan de slag kunnen.

Sifu verschijnt in november 2022 voor de Nintendo Switch. De game is reeds beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Meer lezen over Sifu? Check dan hier al het Sifu nieuws!

Bron: Nintendo Direct
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sifu

Series

-

Uitgever

Sloclap

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 februari 2022

Ontwikkelaar

Sloclap

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord