Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Sifu

  • Ontwikkelaar Sloclap
  • Eerste releasedatum 8 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Sifu verschijnt op de Nintendo Switch

Sifu komt naar de Nintendo Switch. Zo maakt ontwikkelaar SloClap bekend tijdens de Nintendo Direct van 13 september 2022.

Third party ondersteuning en Nintendo is altijd een beetje een dingetje geweest. Met de Nintendo Switch is daar gelukkig verandering in gekomen. Alhoewel het geen powerhouse van een console is, kan het prima games draaien die niet het uiterste van de hardware vereisen. Hierdoor is de Nintendo Switch binnenkort wederom een uitstekende game rijker. Sifu komt namelijk naar de Nintendo Switch. In de Sifu review bejubelen wij de game om zijn originele insteek. Het is dan ook mooi dat de Nintendo Switch-spelers hier binnenkort mee aan de slag kunnen.

Sifu verschijnt in november 2022 voor de Nintendo Switch. De game is reeds beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Meer lezen over Sifu? Check dan hier al het Sifu nieuws!

BRON Nintendo Direct

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?