Sonic Colors: Ultimate

  • Ontwikkelaar Blind Squirrel Entertainment
  • Eerste releasedatum 7 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Sonic Colours: Ultimate gameplay onthuld

Tijdens de Future Games Show kregen we van Sonic Colours: Ultimate een gameplay trailer te zien. De trailer laat gameplay van het Tropical Resort level zien.

Sonic Colours: Ultimate is een remaster van de game die in 2010 uitkwam. De game speelt zich af in een intergalactisch pretpark van Doctor Eggman. De gameplay trailer laat duidelijk zien hoe de game gebruik maakt van verschillende formats. Het begint met het 2D perspectief dat we gewend zijn. Later in de trailer gaat dit over in een 2,5D perspectief en tegen het einde zien we Sonic volledig in 3D door het level racen. De originele Sonic Colours was enkel speelbaar op Nintendo consoles, maar de remaster komt naast de Nintendo Switch ook naar PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Sonic Colours: Ultimate komt uit op 7 september 2021.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?