Sonic Colors: Ultimate ontvangt patch op Switch

Geplaatst: 15 september 2021 18:45

Er is een patch gearriveerd voor Sonic Colors: Ultimate op de Nintendo Switch. De patch verhelpt enkele problemen die gebruikers met de game hadden.

De lancering van Sonic Colors: Ultimate was niet de vloeiendste die de blauwe egel gekend heeft. In mijn review van Sonic Colors: Ultimate beschreef ik enkele van de glitches die de game teisterden. Vooral de Nintendo Switch was het slachtoffer van deze problemen. SEGA gaf aan op de hoogte te zijn van de problemen en te werken aan een patch voor Sonic Colors: Ultimate. De eerste van meerdere patches is vandaag uitgerold op de Nintendo Switch. Deze patch verhelpt enkele van de problemen die Nintendo Switch-gebruikers ervaarden. Echter zijn nog lang niet alle glitches uit de game gehaald. Daarom volgen er in de toekomst nog meer patches. Ook andere platformen gaan binnenkort patches voor Sonic Colors: Ultimate ontvangen.

De Nintendo Switch-patch voor Sonic Colors: Ultimate is nu beschikbaar. Patches voor andere platformen volgen op een later tijdstip.

Bron: Sonic the Hedgehog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Colors: Ultimate

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 september 2021

Ontwikkelaar

Blind Squirrel Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord