SEGA werkt aan patch voor Sonic Colors: Ultimate

Geplaatst:

Goed nieuws voor spelers die problemen met Sonic Colors: Ultimate ervaren. SEGA werkt momenteel aan een patch om de problemen te verhelpen.

Helaas was Sonic Colors: Ultimate niet de remaster waar fans al jaren op gewacht hebben. Alhoewel deze 'ultieme' versie van de originele Wii-game morgen pas officieel uitkomt, konden sommige fans al met de Digital Deluxe-versie van de game aan de slag. Echter zat de game vol met glitches en andere problemen. In mijn review van Sonic Colors: Ultimate heb ik de game daardoor helaas flink moeten afstraffen. Gelukkig is er ook een beetje goed nieuws. SEGA werkt namelijk momenteel hard aan een patch voor de game. Deze moet enkele van de problemen die gebruikers ervaren oplossen. Helaas hebben sommige internetgebruikers enkele glitches genept met behulp van een emulator. Daardoor is het voor het bedrijf lastig om de echte glitches te onderscheiden van de neppe. Het team roept daarom op om problemen met de game te melden op de website van het bedrijf.

Wanneer de patch voor Sonic Colors: Ultimate verschijnt, is op dit moment nog onduidelijk. Sonic Colors: Ultimate verschijnt officieel morgen voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Let wel op: de fysieke versie van Sonic Colors: Ultimate is uitgesteld.

Bron: Twitter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Colors: Ultimate

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 september 2021

Ontwikkelaar

Blind Squirrel Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord