Final Fantasy VII Remake

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 april 2020
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Speelbare demo Final Fantasy VII Remake nu beschikbaar

Vanaf nu is er een speelbare demo van Final Fantasy VII Remake beschikbaar. De demo is te downloaden in de PlayStation Store.

Het is nog even wachten op de release van Final Fantasy VII remake, maar je kunt nu wel alvast aan de slag met het eerste hoofdstuk van de game. Square Enix heeft namelijk onthuld dat je vanaf vandaag een demo van de game kunt downloaden in de PlayStation Store. Deze demo bevat het eerste hoofdstuk van de game en de Mako Reactor 1 Bombing-missie. Naast de demo kun je ook een exclusief Final Fantasy VII Remake thema voor je PlayStation 4 bemachtigen als je de demo voor 11 mei downloadt.

Final Fantasy VII Remake verschijnt op 10 april exclusief voor de PlayStation 4. De demo is vanaf nu beschikbaar.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?