Final Fantasy VII Remake

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 april 2020
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Final Fantasy VII uitgesteld tot april

Het tweede uitstel van vandaag door uitgever Square Enix. Dit keer laten ze weten dat de remake van Final Fantasy VII oponthoud heeft.

In een statement van de ontwikkelaars geven ze de reden voor het uitstel. Ze geven aan net wat extra tijd nodig te hebben om de game goed op te poetsen. Om zeker te zijn dat hun visie vervuld wordt en dat ze een kwalitatief goede game leveren voor de fans, is deze uitstelling noodzakelijk. Ze bieden ook hun excuses aan voor het uitstel. Niet al te lang geleden kwam er nog een trailer uit voor Final Fantasy VII tijdens The Game Awards.

onbekend

Final Fantasy VII Remake verschijnt nu op 10 april voor de PlayStation 4. De game komt later in 2021 naar andere platformen.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?