Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Splatoon 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 9 september 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Splatoon 3 - Splatoon x Pokémon Splatfest aangekondigd

Een speciale Splatfest gaat volgende week van start. Als je dacht dat Splatoon 3 en Pokémon Violet niet te combineren waren dan heb je het mis. Het Splatoon x Pokémon Splatfest is namelijk aangekondigd.

Het Splatoon x Pokémon Splatfest betekent niet dat er opeens Pokémon rondwandelen tijdens je gevechten in de arena's. Bij een Splatfest moet je kiezen uit verschillende teams en strijd je uiteindelijk voor de winst. Drie kleuren verf zullen nu de hoofdrol spelen. Namelijk oranje, groen en blauw. Voor de Pokémon fans komt dit bekent voor, want het heeft te maken met de starters Pokémon. Groen staat uiteraard voor het gras-type, rood voor het vuur-type en blauw voor het water-type. Welke type het beste is levert al vaak genoeg heftige discussies op, maar nu mag je het samen met je vrienden uitvechten in Splatoon 3. Als je nog beginnerstip van Splatoon 3 nodig hebt om de wedstrijden te winnen dan helpen we je even verder. Aan het eind van het Splatfest-event worden er in-game goodies uitgedeeld.

Als dit event je interesse heeft gewekt dan kun je nog snel de review van Splatoon 3 lezen en de game in huis halen.

Het Splatoon 3 - Splatoon x Pokémon Splatfest begint op 11 november en eindigt op 13 november. Splatoon 3 is alleen te spelen via de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?