Trailer: Splatoon 3 - Splatoon x Pokémon Splatfest aangekondigd

Geplaatst:

Een speciale Splatfest gaat volgende week van start. Als je dacht dat Splatoon 3 en Pokémon Violet niet te combineren waren dan heb je het mis. Het Splatoon x Pokémon Splatfest is namelijk aangekondigd.

Het Splatoon x Pokémon Splatfest betekent niet dat er opeens Pokémon rondwandelen tijdens je gevechten in de arena's. Bij een Splatfest moet je kiezen uit verschillende teams en strijd je uiteindelijk voor de winst. Drie kleuren verf zullen nu de hoofdrol spelen. Namelijk oranje, groen en blauw. Voor de Pokémon fans komt dit bekent voor, want het heeft te maken met de starters Pokémon. Groen staat uiteraard voor het gras-type, rood voor het vuur-type en blauw voor het water-type. Welke type het beste is levert al vaak genoeg heftige discussies op, maar nu mag je het samen met je vrienden uitvechten in Splatoon 3. Als je nog beginnerstip van Splatoon 3 nodig hebt om de wedstrijden te winnen dan helpen we je even verder. Aan het eind van het Splatfest-event worden er in-game goodies uitgedeeld.

Als dit event je interesse heeft gewekt dan kun je nog snel de review van Splatoon 3 lezen en de game in huis halen.

Het Splatoon 3 - Splatoon x Pokémon Splatfest begint op 11 november en eindigt op 13 november. Splatoon 3 is alleen te spelen via de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splatoon 3

Series

Splatoon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

9 september 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord