Trailer: Spoedig nieuwe tracks naar Mario Kart 8 Deluxe

Geplaatst: 13 september 2022 18:25

Na twee waves van nieuwe Mario Kart 8 Deluxe tracks zijn we nog lang niet klaar. Nintendo heeft Wave 3 van de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass al klaar staan.

Mario Kart 8 Deluxe is inmiddels zestien tracks rijker, maar in totaal staan er 48 op de planning. Deze winter is het zover, dan verschijnen er weer acht in de game. Nintendo geeft ons alvast een voorproefje van twee van die tracks. Peach Gardens uit Mario Kart DS maakt een herintrede en wordt vergezeld door Merry Mountain uit Mario Kart Tour.

Welke zes tracks twee bovenstaande gaan vergezellen is nog niet bekend. De derde wave van de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass komt deze feestdagen te verschijnen voor Nintendo Switch. Meer lezen over de Booster Course Pass? Check dan hier al het Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass nieuws!

Bron: Nintendo Direct
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord