Trailer: Spyro Reignited Trilogy komt naar Switch en pc

Geplaatst: 12 juni 2019 12:05

Ook onze favoriete paarse draak was aanwezig op de E3 dit jaar. Spyro Reignited Trilogy komt namelijk naar de Nintendo Switch en pc.

The Spyro Reignited Trilogy verscheen eind vorig jaar op de PlayStation 4 en Xbox One. Deze bundel bevat remasters van de originele Spyro-trilogie, bestaande uit Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon. Tijdens de E3-presentatie van Nintendo was te zien dat deze bundel in september ook uitkomt op de Nintendo Switch. Uitgever Activision heeft tevens bevestigd dat de game ook naar de pc komt via Steam.

The Spyro Reignited Trilogy is momenteel te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 3 september is de game ook te spelen op de Nintendo Switch en pc via Steam.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Spyro Reignited Trilogy

Series

Spyro

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

13 november 2018

Ontwikkelaar

Toys for Bob

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord