The Spyro Reignited Trilogy

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 13 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Spyro Reignited Trilogy komt naar Switch en pc

Ook onze favoriete paarse draak was aanwezig op de E3 dit jaar. Spyro Reignited Trilogy komt namelijk naar de Nintendo Switch en pc.

The Spyro Reignited Trilogy verscheen eind vorig jaar op de PlayStation 4 en Xbox One. Deze bundel bevat remasters van de originele Spyro-trilogie, bestaande uit Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon. Tijdens de E3-presentatie van Nintendo was te zien dat deze bundel in september ook uitkomt op de Nintendo Switch. Uitgever Activision heeft tevens bevestigd dat de game ook naar de pc komt via Steam.

The Spyro Reignited Trilogy is momenteel te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 3 september is de game ook te spelen op de Nintendo Switch en pc via Steam.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?