Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 21 maart 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 3 , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Square Enix toont trailer Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Square Enix heeft vandaag een trailer naar buiten gebracht voor de opkomende release van Final Fantasy X/X-2 HD Remaster op de Xbox One en Nintendo Switch. In de trailer maken fans opnieuw kennis met de helden Tidus en Yuna en de magisch wereld van Spira.

De trailer laat alvast een greep zien uit de avonturen die Tidus en Yuna beleven in Final Fantasy X/X-2 HD Remaster. Het spel kwam origineel uit op de PlayStation 2 en was een enorm succes. Later volgde releases op de PlayStation 3, PlayStation Vita en pc. Nu komt de game dan ook naar de Xbox One en Nintendo Switch. Bekijk hieronder de trailer van Final Fantasy X/X-2 HD Remaster.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster is verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4 en pc. Op 16 april komt het spel uit voor de Xbox One en Nintendo Switch. Beide ontvangen een digitale variant, maar voor de Nintendo Switch verschijnt er ook een fysieke versie met een omkeerbare hoes met artwork van Tidus en Yuna.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?